сряда, 27 април 2011 г.


  • Снежанка и седемте джуджета... без джуджета
  • Снежанка и седемте джуджета... без джуджета
    1
    Във Великобритания направиха нова версия на театралната постановка за "Снежанка и седемте джуджета", в която обаче няма да участват джуджета, предаде Агенция БГНЕС. Основната причина за това решение е финансова.
    За да спестят пари, вълшебната история на Снежанка ще бъде изиграна без главните герои – джуджетата, които иначе излизат твърде скъпо на режисьорите. По-голяма част от средствата са изразходвани за специални ефекти, които да привличат зрителите.
    Както обясни изпълнителният продуцент Джонатан Кайли , това се дължи на развитието на модерните технологии. "Театърът трябва да отговори на високите стандарти, за да не изгуби своите почитатели", каза той.
    Новото модерно висококачествено шоу със звукови и светлинни ефекти ще струва на създателите му няколко стотици хиляди британски лири. Услугите на актьори – джуджета, от които било решено да се откажат, струват във Великобритания между 600 и 850 паунда на седмица.
    Идеята вече си спечели много врагове, според които без джуджета приказката ще изгуби цялата си красота и магия и така историята няма да има нищо общо с оригинала.
    На снимката: кадър от анимацията "Снежанка и седемте джуджета"

Няма коментари:

Публикуване на коментар