понеделник, 2 май 2011 г.


  • Дженифър Лопез става саблезъба тигрица

  • Дженифър Лопез става саблезъба тигрица
    1
    Следващата филмова роля на една от най-успешните латиноамериканки в съвременната ентъртейнмънт индустрия – Дженифър Лопез, ще я преобрази в праисторически представител на семейство котки и ще я постави в обкръжението на други такива, начело с мамутите Рей Романо и Куин Латифа, гигантският ленивец Джон Легуизамо и саблезъбият тигър Денис Лиъри.
    Наред с Джеръми Ренър, Азиз Ансари, Уанда Сайкс и Кеке Палмър, 41-годишната актриса, поп звезда, моден дизайнер, продуцент и съдия в настоящия сезон на хитовото шоу "American Idol" е сред новите попълнения в актьорския състав на четвъртия филм от блокбъстър 3D анимираната поредица "Ice Age" - "Ice Age: Continental Drift", чиято премиера е планирана за месец юли 2012 г., пише Avtora.com.
    Тя ще озвучи един от новите персонажи в "Ice Age 4" - саблезъбата тигрица Шира, която става обект на любовни трепети от страна на единствения друг представител на същия животински вид в компанията на мамутите Ели и Мани - Диего. Последният филм с Дженифър Лопез в главната роля, издаден на голям екран, е романтичната комедия от 2010 г. "The Back-up Plan", чиято средна оценка според "Metascore", базирана на 32 критически рецензии, е едва 34/100.

Няма коментари:

Публикуване на коментар